Naše igrače spodbujajo razvoj otrok vsak mesec rasti.

Motorični razvoj

Gibanje in koordinacija sta osnova otrokovega samostojnega gibanja. Zato so naravne igrače Lanco otrokova prva spodbuda h gibanju in k rokovanju z igračo ter k urjenju koordinacije med očmi in roko.

Senzorični razvoj

Integracija senzoričnega sistema je otrokov prvi korak k oblikovanju lastne zaznave sveta. Izbrane teksture, barve in oblike igrač spodbujajo otrokovo raziskovanje in njegov senzorični razvoj.

Kognitivni razvoj

Otrokove kognitivne sposobnosti se začnejo z razvijanjem miselnih procesov za obdelavo informacij in pridobivanje znanja. Ti procesi se oblikujejo med igro skozi domišljijo, vzročno-posledične prepoznave in druga področja raziskovanja.

Čustveni razvoj

Razvoj in uravnavanje čustev se začneta z zmožnostjo prepoznavanja, občutenja in samouravnavanja čustev. Različne oblike in obrazni izrazi, ki jih otroku posredujejo liki naravnih igrač Lanco, otroka vodijo v prvi stik z bogatim svetom čustev.

Že od začetka ustanovitve podjetja jim je bilo jasno, da želijo zajeti celoten proizvodni proces igrač iz naravne gume. Ta strategija jim je omogočila, da se naučijo vse o naravni gumi in njenih lastnostih, razvijejo edinstveno in popolno znanje o proizvodnih tehnikah ter predvsem zagotovijo odlično kakovost izdelkov. Njihove izkušnje segajo od razvoja oblikovanja, ustvarjanja kalupov do končnega okraševanja igrač.